Medewerkers

Huisartsen

Dhr. drs. K. Balwant-Gir (BIG-nummer 09908465001)
Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Even voorstellen...

voorstellen


Mijn naam is Jinder Balwant-Gir en ik ben 43 jaar oud. Ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen, een zoon van 13 en een dochter van 11 jaar oud. Ik ben van Surinaams-Hindoestaanse afkomst. Zelf ben ik in Utrecht geboren en getogen, mijn ouders komen uit Suriname en mijn voorouders uit India. 

In 2007 ben ik afgestudeerd als arts aan de Universiteit Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik een jaar gewerkt op de Spoedeisende Hulp in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis te Woerden, waarna ik aan de huisartsenopleiding ben begonnen eveneens aan de Universiteit Utrecht. In 2011 ben ik afgestudeerd als huisarts. Sindsdien ben ik als waarnemend huisarts werkzaam geweest in Rotterdam en omgeving. De praktijken waar ik het meest werkzaam ben geweest zijn: Gezondheidscentrum Randweg ('t Slag), Gezondheidscentrum Zuiderkroon en Gezondheidscentrum Volgerlanden. Verder ben ik sinds 2011 regelmatig werkzaam geweest op de huisartsenposten in het Sint Franciscus Gasthuis en het Maasstad Ziekenhuis. Tijdens de opbouw van de praktijk ben ik nog enige tijd werkzaam geweest als waarnemend huisarts op de huisartsenposten tot het moment dat de praktijk voldoende inschrijvingen had om levensvatbaar te zijn. Inmiddels richt ik me volledig op de praktijk en doe ik alleen nog de diensten die bij de praktijk horen.

Als huisarts wil ik graag mijn patiënten goed leren kennen, zodat er een vertrouwensband ontstaat. Vertrouwen is immers de basis van elke relatie, dus ook van de relatie tussen arts en patiënt. In de drukte van de maatschappij die ook zijn effect heeft op de zorg, streef ik ernaar altijd voldoende tijd te nemen voor mijn patiënten. Voor mij staat kwalitatief goede zorg volgens de NHG-standaarden voorop. Bent u op zoek naar een huisarts die u graag van goede uitleg voorziet, de tijd voor u neemt en ook nog eens goed kan luisteren? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

 

Mw. drs. M. van Gemert (BIG-nummer 69913494701)
Werkdagen: Maandag, Donderdag en Vrijdag

Even voorstellen...

                                                                      

Mijn naam is Marieke van Gemert - van Stee. Ik ben 40 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 dochters van 10 en 7 jaar oud en een zoon van 4 jaar oud. Ik ben geboren in Rotterdam, waar ik nog steeds met veel plezier woon.

Na het behalen van mijn artsendiploma in 2010 aan de Universiteit van Utrecht, ben ik een jaar werkzaam geweest als arts op de afdeling Interne Geneeskunde in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel, dit als voorbereiding op de huisartsenopleiding. Deze opleiding heb ik vervolgens gevolgd aan het Erasmus MC in Rotterdam, waar ik in 2014 ben afgestudeerd als huisarts. Sindsdien ben ik werkzaam als waarnemend huisarts in de regio Rotterdam, waar ik voornamelijk heb gewerkt bij Gezondheidscentrum 't Slag, de Pleinwegpraktijk en huisartsenpraktijk Van Leenen. Daarnaast ben ik ook werkzaam op diverse andere huisartsenpraktijken en huisartsenposten in de regio.

Sinds oktober 2016 werk ik met veel plezier bij Premedicen, waar ik graag een betrokken huisarts wil zijn met aandacht voor de patiënt en zijn of haar omgeving. Als huisarts ben je het eerste aanspreekpunt voor gezondheidsproblemen. Deze wil ik samen met de patiënt aanpakken en bespreken om uiteindelijk de juiste zorg te kunnen leveren.

Dhr. drs. C. Els, Basisarts
Werkdagen: Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Dhr. drs. R. Waalboer, Huisarts in opleiding
Werkdagen: Maandag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Mw. drs. C. Stewart, Huisarts
Werkdagen: Dinsdag en Woensdag

Doktersassistenten
Anouschka Zijderveld werkt als doktersassistente op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Sarah van Egmond werkt als doktersassistente op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Sharon Plaisier werkt als doktersassistente op dinsdag, woensdag en vrijdag

Stagiaires:
Wij hebben regelmatig stagiaires in onze praktijk. Zij worden begeleid door de assistentes en zullen hun vragen eerst bij hun neerleggen. Komen zij er samen niet uit, dan worden de vragen voorgelegd aan één van de artsen.

POH-S
Anieta Bhaggoe is praktijkondersteuner en praktijkmanager. Zij verzorgt onder onze supervisie de patiënten met DM, Astma & COPD en de ouderenzorg. Zij is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.00-17.00 uur.


POH-GGZ
Marteuni Baaijens is psychologe. Zij werkt elke dinsdag van 9:00 - 17:00 uur, woensdag 8.30 - 12.00 en op donderdag van 9.00 - 15.00 uur als POH-GGZ. Marteuni kan u ook digitale module aanbieden, waardoor u een therapie op maat in uw eigen tijd kunt volgen. Uw gemaakte opdrachten kunnen door haar worden beoordeeld en zonodig worden deze voorzien van feedback.


POH GGZ in opleiding
Elke dinsdag hebben wij een POH GGZ in opleiding in de praktijk. Zij mag zelfstandig werken en overlegt met Marteuni indien zij daar behoefte aan heeft.

Co-assistenten

Wij hebben regelmatig een co-assistent van de Erasmus Universiteit in de praktijk. Een co-assistent is iemand die nog in opleiding is tot arts. De co-assistenten in onze praktijk zijn al aan het einde van hun opleiding en hebben al een grote mate van zelfstandigheid. Uiteraard wordt elke patiënt met de huisarts besproken. Het staat u ook vrij om een consult bij de co-assistent te weigeren.


Dietiste

L. (Leoni) Hamilton van Hamilton Health is sinds september 2017 in onze praktijk werkzaam als diëtiste. Afhankelijk van het aantal afspraken werkt zij zo nu en dan bij ons in de praktijk. U kunt bij haar een afspraak inplannen door met haar te bellen op
06-533 45 733 of te mailen naar info@hamiltonhealth.nl Voor meer info en andere lokaties waar zij werkzaam is kunt u kijken op hamiltonhealth.nl 

Contact
  • Tel 0180-763892
    Fax 0180-799018