Medewerkers

Huisartsen

Dhr. drs. K. Balwant-Gir (BIG-nummer 09908465001)
Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Even voorstellen...

voorstellen


Mijn naam is Jinder Balwant-Gir en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen, een zoon van 9 en een dochter van 7 jaar oud. Ik ben van Surinaams-Hindoestaanse afkomst. Zelf ben ik in Utrecht geboren en getogen, mijn ouders komen uit Suriname en mijn voorouders uit India. 

In 2007 ben ik afgestudeerd als arts aan de Universiteit Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik een jaar gewerkt op de Spoedeisende Hulp in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis te Woerden, waarna ik aan de huisartsenopleiding ben begonnen eveneens aan de Universiteit Utrecht. In 2011 ben ik afgestudeerd als huisarts. Sindsdien ben ik als waarnemend huisarts werkzaam geweest in Rotterdam en omgeving. De praktijken waar ik het meest werkzaam ben geweest zijn: Gezondheidscentrum Randweg ('t Slag), Gezondheidscentrum Zuiderkroon en Gezondheidscentrum Volgerlanden. Verder ben ik sinds 2011 regelmatig werkzaam geweest op de huisartsenposten in het Sint Franciscus Gasthuis en het Maasstad Ziekenhuis. Tijdens de opbouw van de praktijk ben ik nog enige tijd werkzaam geweest als waarnemend huisarts op de huisartsenposten tot het moment dat de praktijk voldoende inschrijvingen had om levensvatbaar te zijn. Inmiddels richt ik me volledig op de praktijk en doe ik alleen nog de diensten die bij de praktijk horen.

Als huisarts wil ik graag mijn patiënten goed leren kennen, zodat er een vertrouwensband ontstaat. Vertrouwen is immers de basis van elke relatie, dus ook van de relatie tussen arts en patiënt. In de drukte van de maatschappij die ook zijn effect heeft op de zorg, streef ik ernaar altijd voldoende tijd te nemen voor mijn patiënten. Voor mij staat kwalitatief goede zorg volgens de NHG-standaarden voorop. Bent u op zoek naar een huisarts die u graag van goede uitleg voorziet, de tijd voor u neemt en ook nog eens goed kan luisteren? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

 

Drs. Mw. M. van Gemert (BIG-nummer 69913494701)
Werkdagen: Maandag, Donderdag en Vrijdag

Even voorstellen...

                                                                      

Mijn naam is Marieke van Gemert - van Stee. Ik ben 36 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 dochters van 7 en 4 jaar oud en een zoon van 1 jaar oud. Ik ben geboren in Rotterdam, waar ik nog steeds met veel plezier woon.

Na het behalen van mijn artsendiploma in 2010 aan de Universiteit van Utrecht, ben ik een jaar werkzaam geweest als arts op de afdeling Interne Geneeskunde in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel, dit als voorbereiding op de huisartsenopleiding. Deze opleiding heb ik vervolgens gevolgd aan het Erasmus MC in Rotterdam, waar ik in 2014 ben afgestudeerd als huisarts. Sindsdien ben ik werkzaam als waarnemend huisarts in de regio Rotterdam, waar ik voornamelijk heb gewerkt bij Gezondheidscentrum 't Slag, de Pleinwegpraktijk en huisartsenpraktijk Van Leenen. Daarnaast ben ik ook werkzaam op diverse andere huisartsenpraktijken en huisartsenposten in de regio.

Sinds oktober 2016 werk ik met veel plezier bij Premedicen, waar ik graag een betrokken huisarts wil zijn met aandacht voor de patiënt en zijn of haar omgeving. Als huisarts ben je het eerste aanspreekpunt voor gezondheidsproblemen. Deze wil ik samen met de patiënt aanpakken en bespreken om uiteindelijk de juiste zorg te kunnen leveren.


Doktersassistente(n)
Anouschka Zijderveld werkt als doktersassistente op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Sarah van Egmond werkt als doktersassistente op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

POH-S
Anieta Bhaggoe is praktijkondersteuner. Zij verzorgd onder onze supervisie de patiënten met DM, Astma & COPD en de ouderenzorg. Zij is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.00-17.00 uur.

POH-GGZ
Mw. Marteuni Oosterwijk is psychologe. Ze werkt elke dinsdag van 9:00 - 17:00 uur, woensdag 8.30 - 12.00 en op donderdag van 09.00 - 15.00 uur als POH-GGZ.

Co-assistenten
Wij hebben regelmatig een co-assistent in de praktijk. Een co-assistent is iemand die nog in opleiding is tot arts. De co-assistenten in onze praktijk zijn al aan het einde van hun opleiding en hebben al een grote mate van zelfstandigheid. Uiteraard wordt elke patiënt met de huisarts besproken. Het staat u ook vrij om een consult bij de co-assistent te weigeren.

Dietiste
L. (Leoni) Hamilton van Hamilton Health is sinds september 2017 in onze praktijk werkzaam als dietiste. Zij is elke vrijdag van 10.00 - 13.00 uur aanwezig. U kunt bij haar een afspraak inplannen door met haar te bellen op 06-533 45 733 of te mailen naar info@hamiltonhealth.nl Voor meer info en andere lokaties waar zij werkzaam is kunt u kijken op hamiltonhealth.nl