Herhaalrecept

TELFONISCH

Herhaalrecepten kunt u telefonisch inspreken op telefoonnummer 0180 - 76 38 92. Hiervoor kiest u optie 2 in het keuzemenu. Het is verstandig om doosjes van uw medicijnen of een lijstje van de medicijnen bij de hand te houden voordat u gaat bellen, omdat u de namen van de medicijnen zult moeten inspreken.

Spreek rustig en duidelijk het volgende in:

  • Uw naam en geboortedatum;
  • Uw telefoonnummer;
  • De naam van de medicijnen + de sterkte + het gebruik (bv. 3 maal per dag 1);
  • De naam van de apotheek;
  • Of u de medicijnen zelf gaat ophalen of dat ze thuis bezorgd moeten worden.

De bezorgservice van een apotheek is bedoeld voor mensen die om gezondheidsredenen niet in staat zijn om zelf naar de apotheek te gaan.

 

ONLINE BEVEILIGD

U kunt uw herhaalrecepten ook zelf aanvragen door u aan te melden voor MijnGezondheid.net. Eénmaal aangemeld kunt u inloggen met uw DigiD. U komt dan in een gedeelte van uw eigen dossier waar u eenvoudig de meest recente medicijnen kunt herhalen. Om in te loggen klikt u op onderstaande button.

 

ONLINE ONBEVEILIGD

U kunt uw herhaalrecepten ook via onderstaand formulier aanvragen. Let erop dat dit formulier niet beveiligd is zoals MijnGezondheid.net

Alle recepten die vóor 12.00 uur zijn aangevraagd, zijn de volgende dag bij de apotheek af te halen. De recepten die na 12.00 uur worden aangevraagd, kunt u pas na twee dagen bij de apotheek afhalen.

 

Uw gegevens / Your details
Uw bestelling / Your order
Medicijn / Medicine * Sterkte / Strength Aantal / Dosage Gebruik / Use